Посолcтвото на Украйна счита за категорично неприемливи  изказвания на отделни

...
Посолcтвото на Украйна счита за категорично неприемливи  изказвания на отделни
Коментари Харесай

Посолството на Украйна счита за категорично неприемливи изказвания на представители на политически партии в България срещу държавния суверенитет и териториалната цялост на Украйна

Посолcтвото на Украйна смята за изрично неприемливи  изявления на обособени представители на политически партии в Републики България против държавния суверенитет и териториалната целокупност на Украйна.
 
Специално означаваме, че упоритости за прекрояването на карта на Европа и подбуждането към анексирането на територията на Украйна е класическа демонстрация на  поддръжка на съветския реваншизм.
 
Посолството на Украйна остро осъжда опитите да се подложи на подозрение териториалната целокупност на Украйна и духа на Договора за приятелство  и съдействие сред Украйна и Република България, подписан през 1992 година.
 
Подобни изказвания  съставляват опасност за националната сигурност на Украйна, пред тип което Украинската страна ще предприеме всички ограничения за предварителна защита и отбрана, планувани в националното законодателство и международното право.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР